A nyomozók a lakosság segítségét kérik a bűncselekmény gyanúsítottjának megtalálása érdekében.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 03010/3409/2021. bűnügyi számon szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu.


A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható férfi 2021. december 8-án egy Szentestől Kecskemétig közlekedő menetrend szerinti buszon szeméremsértő módon viselkedett. Amikor az utasok szóltak a sofőrnek, az ismeretlen a következő megállónál leszállt.

A férfi a szemtanúk elmondása szerint szürke melegítőnadrágot és fekete kabátot viselt. Fején fekete sapka volt, de látszott, hogy kopaszodik. Volt nála egy fekete táska. A karján egy fekete, bőrszíjas karórát hordott, valamint a bal gyűrűsujján volt egy pecsétgyűrű.


Kérik, hogy aki a fotókon látható férfit felismeri, vagy a személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" 06-80/555-111-es zöld számán vagy a 112 központi segélyhívón.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek