Fa melléképület tetőszerkezete égett két négyzetméteren tegnap reggel, Kállósemjén-Forrástanyán. A nyírbátori tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megszüntették a lánggal való égést, a hivatásos egység a további izzást, parázslást szüntette meg, majd átvizsgálta a melléképületet. Személyi sérülés nem történt.

Több magas fa ága hasadt le szerdán a nyíregyházi Tó utcában. A helyi hivatásos tűzoltók dugólétrával, motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Füst áramlott ki egy ramocsaházi családi házból tegnap kora este. Az ingatlan cserépkályhájának bekötőcsöve eltömődött és elrepedt. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kézi szerszámokkal távolították el a lerakódott égésterméket. Mivel a ház fűtése más módon nem megoldható, ezért az ott élő három ember elhelyezéséről átmenetileg gondoskodtak.

Két személygépkocsi ütközött tegnap este a rakamazi Szent István úton. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a közúti akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az úttestről, majd fának ütközött egy személygépkocsi a 4906-os úton, Nyírbátornál. A fa kitört és félig a járműre borult. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd a helyszínelés után motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek