Az elmúlt 24 órában történt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 20-án Kisvárdán elfogtak egy rétközberencsi lakost. A férfi ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott, de meg nem fizetett pénzbírságot a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai 2021. december 20-án Tiszarádon elfogtak egy vasmegyeri lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság azért rendelte el a férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrőrsre.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő ófehértói lakossal szemben 2021. december 20-án Nyíregyházán. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető a közúti forgalomban úgy közlekedett az általa vezetett gépkocsival, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 28 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek