A szolnoki nyomozók megalapozott gyanúja szerint, több mobiltelefont tulajdonított el az egyik városi áruházból a ceglédberceli férfi.

Egy helyi áruház képviselője tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságra, mert december 15-én és december 16-án ismeretlen személy több mobiltelefont tulajdonított el oly módon, hogy a zárt dobozú áruvédelmi eszközt a készülékekről eltávolította – olvasható police.hu-n.

A rendőrök a rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján kísérelték meg azonosítani a jogsértőt. Az áruház biztonsági szolgálata december 17-én ismét bejelentést tett a rendőrkapitányságra, mert a déli órákban egy férfi eltávolította az áruvédelmi eszközt az egyik mobiltelefonról és megpróbálta a készülékkel elhagyni a pénztár vonalát. A nyomozók a helyszínen elfogták a ceglédberceli lakost, akit előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

A nyomozó hatóság lopás miatt hallgatta ki a 35 éves gyanúsítottat, aki beismerő vallomást tett. Kár lett volna tagadnia, hiszen az egymást követő napokon megvalósított lopásokról készült kamerafelvételeken ugyanazt a ruházatot viselte, mint amiben a nyomozók asztalánál vallott a cselekményéről.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek