Teljes terjedelmében égett hétfő reggel egy személygépkocsi egy nyíregyházi családi ház garázsa előtt. A lángok pár négyzetméteren átterjedtek a melléképület tetőszerkezetére is. A tüzet a nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el, majd átvizsgálták a járművet és a garázs tetőszerkezetét. Személyi sérülés nem történt. A tűz vélhetően elektromos zárlat miatt keletkezett.

Villanyóra égett egy családi ház külső falán tegnap késő este Olcsván, a Kossuth utcában. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók porral oltó készülékkel avatkoztak be. Az áramszolgáltató szakemberei a lakóházat leválasztották az elektromos hálózatról. Személyi sérülés nem történt, a ház lakható maradt, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Három balesetnél kérték a tűzoltók segítségét hétfőn Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A kora reggeli órákban két autó sodródott le az úttestről. Kemecsénél, a 3829-es útnál fának csapódott, majd az oldalára borulva állt meg egy személygépkocsi. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a rendőrségi helyszínelés után az autót kerekeire állították, majd áramtalanították.

Nyíregyháza-Rozsrétszőlőnél félig árokba csúszott egy személygépkocsi tegnap reggel. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az autóban csak a sofőr utazott, aki nem szenvedett sérülést.

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 224-es kilométerszelvénynél, Nyíregyháza térségében. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a szalagkorlátnak csapódott járműveket. A helyszínelés után a tűzoltók kézi erővel letolták az útról a kistehergépjárművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság