Vasárnap garázdaság miatt állítottak elő egy férfit a Békés megyei rendőrök..

Békésen, az egyik presszóban vasárnap 19 óra 45 perc körül egy férfi szóváltásba keveredett egy vendéggel. Mikor a vita dulakodásig fajult, az utóbbi férfi távozott. A másik viszont ott maradt és a presszóban, illetve annak teraszán asztalokat, székeket, szemeteseket borogatott, kiabált a többi vendéggel. A rendőrök a 29 éves férfit előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Jogosítvány nélkül vezetett és balesetet szenvedett egy férfi vasárnap 11 óra 45 perc körül Vésztő és Tarhos között.

Élettársa autójával lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött és az út melletti árokban állt meg. A férfi nem sérült meg, de miután kiderült, hogy nincs jogosítványa, a Békési Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság vasárnap őrizetbe vett egy férfit, mert ellopott egy kerékpárt.

A lezárt biciklit úgy tolta, hogy a hátsó kerekét megemelte. Egy járókelő látta ezt és hívta a rendőrséget. A rendőrök a bűncselekményt elkövető 70 éves férfit előállították és a kerékpárt lefoglalták tőle. A rendőrség ezúton is köszöni a bejelentőnek, hogy telefonált, és nem ment el szó nélkül amellett, amit látott – írja a police.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek