A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy a nő a helyszínen életét vesztette.

Mint arról korábban beszámoltunk, december 31-én bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy fülöpi ingatlanban holtan találtak egy 70 éves nőt. A helyszíni szemle során kiderült, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, ezért a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított az esettel kapcsolatban.

A nyomozók a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki és a bejelentéstől számított 48 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

A fülöpi lakost előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy a nő a helyszínen életét vesztette. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a férfit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek