Az Egri Rendőrkapitányság 10010/15/2022. bűnügyi számon nyomozást indított ismeretlen elkövető ellen garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenlegi adatok alapján január 4-én 18 óra 50 perckor az egri Érsekkertben sétált négy fiatalkorú fiú, a patak melletti sétányon egy számukra ismeretlen férfi és nő szembe ment velük gyalogosan, amikor a férfi - feltehetőleg egy gázspray-vel – lefújta őket, majd szó nélkül továbbment. A fiúknak sérülése nem keletkezett - számolt be a Heolnak Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

A férfi a fiatalok elmondása alapján 40-45 év körüli, megközelítőleg két méter testmagasságú és egy sötétzöld kabátot viselt.

Tekintettel arra, hogy a megjelölt napszakban jellemzően többen szoktak a helyszínen kutyát sétáltatni, sportolni így ők feltehetőleg információkkal segíthetik a nyomozást.

A rendőrség kéri, hogy aki az említett időben a helyszínen tartózkodott, esetleg az esetnek szemtanúja is volt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon
 
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek