A focista a piros laptól olyan ideges lett, hogy elvesztette az önkontrollját...

– A Fehérgyarmati Járási Ügyészség vádirata szerint 2021. október 2-án délután rendezték meg a Túristvándi–Tyukod megyei III. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A 89. percben 2–1 volt az állás a túristvándi csapat javára. Ekkor a Tyukod támadott, és a 16-oson belül elesett a tyukodi játékos.

A földről felálló játékos 11-est reklamált a bírónál, aki ezt nem adta meg. A játékos erre szidalmazta őt, mire a játékvezető piros lapot mutatott fel, azaz kiállította. A tyukodi focista ettől olyan ideges lett, hogy elvesztette az önkontrollját, és ököllel arcon ütötte a bírót, akinek felrepedt a szája, a sérülése 8 napon belül gyógyult meg. A játékos szóban elnézést kért a játékvezetőtől.

Az ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével és könnyű testi sértés vétségével vádolja a vádlottat, és azt indítványozta, hogy a bíróság pénzbüntetést szabjon ki vele szemben. Az eljárás a Fehérgyarmati Járásbíróságon folytatódik – ismertette az esetet dr. Szilágyi László, a megyei főügyészség sajtószóvivője.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek