Bírósági elfogatóparancs volt ellene érvényben, kábítószer volt nála és fogyasztott is belőle. Így akadt fenn egy férfi egy rendőri ellenőrzésen, Békéscsabán. A rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a Toldi utcában tavaly augusztus 4-én 17 óra körül igazoltattak a rendőrök egy 32 éves férfit. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. Emellett a rendőrök a ruhájában alufóliába csomagolt kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak, valamint az elvégzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála – írja a police.hu.

A szakértői vizsgálatok eredménye is azt igazolta, hogy a békéscsabai férfi fogyasztott kábítószert, és a tőle lefoglalt őrlemény is annak minősül. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított ellene büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait hétfőn továbbította az ügyészségre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek