Lopás gyanúsítottjának őrizetbe vétele Sarkadon, garázdaság Gyulán.

Kedden személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre – írja a police.hu.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2022. január 3-án őrizetbe vett egy sarkadi fiatalt, mert korábban testvére házából többek között gázpalackot és hangfalat lopott. A gázpalackot a teraszról vitte el, majd benyomta a ház bejárati ajtaját, bement az épületbe és onnan is elvitt néhány dolgot. A 18 éves fiatalembert a rendőrség lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

Gyulán, az Október 23. téren 2022. január 3-án 20 óra 45 perc körül egy férfi kiabált és ütögette, rugdosta, megrongálta a betlehemi szobrokat. Miután egy járókelő bejelentést tett erről, a városban járőröző rendőrök percek alatt odaértek a szobrokhoz és tetten érték a garázdát. A 24 éves férfit előállították és büntetőeljárást indítottak ellene.

Gyulán, az Október 23. téren hétfőn 20 óra 45 perc körül egy férfi kiabált és ütögette, rugdosta, megrongálta a betlehemi szobrokat. Miután egy járókelő bejelentést tett erről, a városban járőröző rendőrök percek alatt odaértek a szobrokhoz és tetten érték a garázdát. A 24 éves férfit előállították és büntetőeljárást indítottak ellene.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek