Egy közlekedési balesetnél intézkedtek Békés megyei rendőrök, illetve két embert őrizetbe vettek szerdán.

Mint arról korábban beszámoltunk, Orosházán, a Szőlő körút és a Csizmadia Sándor utca kereszteződésében szerdán 15 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi, majd az egyik jármű nekicsapódott egy álló kisteherautónak. A balesetben mindkét személygépkocsi vezetője megsérült, állapotuk az elsődleges vizsgálatok eredménye alapján nem súlyos – írja a police.hu.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szerdán őrizetbe vett egy férfit, mert a gyanú szerint kirabolta a barátját. Együtt italoztak, majd pénzt kért tőle. A barátja nem akart neki adni, emiatt vitatkoztak, a szóváltás tettlegességig fajult és végül erőszakkal elvett tőle több tízezer forintot. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett.

A Gyulai Rendőrkapitányság szerdán szabálysértési őrizetbe vett egy újkígyósi férfit. Az 56 éves férfi mezőgazdasági vontatót vezetett annak ellenére, hogy erre nincs engedélye. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek