Vittek mindent, amit tudtak.

Ismeretlen személyek mentek be egy kunmadarasi – nem lakott – családi házba 2021. december 30-án 17 óra és 2021. december 31-én 7 óra között, ahonnan különböző szerszámgépeket, húsdarálót, festékszórót és hosszabbítót tulajdonítottak el.

A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a sértett bejelentését követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Az egyenruhások aprólékos munkáját hamarosan siker koronázta, hiszen egy 34 éves és egy 44 éves kunmadarasi lakos került a nyomozók látókörébe, akiket rövidesen elfogtak és előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket. A nyomozók kutatás során az eltulajdonított értékek nagy részét megtalálták.

A 34 éves férfi terhére további bűncselekményt is róttak a nyomozók. A megalapozott gyanú szerint, 2021. november 28-án 14 óra és 2021. december 28-án 17 óra között bement egy kunmadarasi ingatlan melléképületébe és onnan szerszámgépeket, dámszarvas-, gímszarvas- és őztrófeát, továbbá 10 kilogramm hullajtott agancsot és 8 horgászbotot vitt magával, amiket később értékesített. A rendőrök kutatás során két kisebb agancsot találtak csupán a terheltnél, amiket lefoglaltak.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek