A tűzoltók szerencsére idejében beavatkoztak.

Kidőlt egy tizenöt méteres fa, majd rázuhant egy másik fára szerdán Debrecenben, a Pac tanyánál. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kihúzóslétrán át láncfűrész segítségével eltávolították a közúti forgalmat akadályozó fát.

Összehordott szemét égett szerda délután egy elhagyott épületben Debrecenben, a Lőtér utcában. A tűz veszélyeztette az erdőt. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a tüzet.

Késő este a derecskei Arany János utcába vonultak a berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók. Egy családi ház lakója értesítette a tűzoltókat, mert a szén-monoxid-érzékelője jelzéseket adott le. A házban két gázkonvektor működött, A tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező szén-monoxidot a levegőben. A mentőszolgálat a ház lakóját további vizsgálatokra kórházba szállította – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Négy körözött egy nap alatt

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, ebből két személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök hat személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt – összegezte a police.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek