Az oszlop kitört, a sofőr sérülés nélkül megúszta.

Egy kutya belezuhant egy lakatlan ház pincéjébe vasárnap délelőtt Furtán, az Erdő utcában. A bajba jutott állatot a berettyóújfalui tűzoltók szabadították ki.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Nagyhegyesen, a Kossuth utca és Dózsa György utca kereszteződésében. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az oszlop kitört, ezért azt ki kellett cserélni. Az autó vezetője nem sérült meg – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Harmincegy embert fogtak el három nap alatt
 
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hetvenkét órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány harmincegy személyt fogott el, ebből tizenkilenc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettő személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg tíz külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodásuk miatt.

A rendőrök huszonöt személyt állítottak elő, ebből tizenhárom főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés huszonkét esetben történt – összegezte a police.hu.
 
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek