A saját háza elől lopott el egy autót Tiszaföldváron.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon jármű önkényes elvétele bűntett, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást – közölte hírportálunkkal a police.hu.

Egy helyi fiatalember március 18-án, a délutáni órákban Tiszaföldvár belterületén, egy lakóház előtt parkoló személygépkocsit – a benne lévő kulccsal – a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül beindította, és azzal ismertlen helyre távozott.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a jármű keresését, valamint az adatok begyűjtését, melynek köszönhetően néhány órán belül megtalálták a járművet, benne – a vezető ülésben – egy férfit, akit intézkedés alá vontak. A fiatalt előállították a Tiszaföldvári Rendőrőrsre, ahol a rendőrök azt is megállapították, hogy az elkövető engedély nélküli vezette a járművet. A terhelt kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az egyenruhások a gyanúsítottat őrizetbe vették. A rendőrségi helyszínelést követően a személyautót a tulajdonos részére visszaadták.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek