Öt óvoda vehette át az elismerést az elmúlt évben a közlekedésre nevelés terén végzett munkájáért.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával a Közlekedéstudományi Intézet az elmúlt évben is folytatta a Biztonságos Óvoda programot. A kezdeményezés célja, hogy az óvodákban ösztönözze és segítse a közlekedésre nevelés megvalósítását, támogatást nyújtson az óvodapedagógusok munkájához, ezzel megalapozva azt, hogy a gyermekek a jövőben felelős járművezetőkként kerüljenek ki az utakra.

Nógrád megyében az elmúlt évben öt óvoda nyerte el a „Biztonságos Óvoda" kitüntető címet.

A Szurdokpüspöki Óvoda, a Bujáki Cseperedő Óvoda, a Nőtincsi Vár-lak Óvoda és Bölcsőde, valamint a Nemti Községi Gesztenyefa Óvoda és a mátraterenyei Mátrai Önkormányzati Társulás Óvodája és Aprajafalva Bölcsődéje részére a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési szakemberei az elmúlt napokban személyesen adták át a plaketteket.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága köszönetét fejezi ki az óvodák pedagógusainak a gyermekek közlekedésre nevelése érdekében tett munkájukért - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek