Megmentettek egy asszonyt, aki beszedett egy doboz gyógyszert, majd ráivott, mivel el akarta dobni az életét. A rendőrök még időben rábukkantak és mentőt hívtak.


Egy 32 éves nő telefonált a rendőrségre 2022. március 30.-án, azonban csupán annyit közölt, hogy a keceli temetőben van és öngyilkos akar lenni. A kiskőrösi járőrök azonnal az asszony felkutatására indultak, de minden igyekezetük ellenére sem találták a sírkertben, sem a környékén – írja a police.hu.

A járőrök tudták, hogy ilyenkor minden perc számít, ezért nem tétlenkedtek: adatgyűjtésbe kezdtek, hogy  beazonosítsák a telefonálót.

Ennek eredményeként megtudták az asszony adatait, majd még egy kis nyomozás, és eljutottak az egyik ismerőséhez is. A férfi a nő bérelt lakására vezette a járőröket, de hiába volt kulcsa hozzá, nem tudta kinyitni a zárat. Ekkor a rendőrök habozás nélkül berúgták az ajtót és bementek a lakásba. Ott egy eszméletlenül fekvő nőt találtak, illetve üres gyógyszeres dobozt, és egy félig elfogyasztott üveg alkoholt. A járőrök mentőt hívtak, akik korházba szállították a nőt.  

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek