A Hevesi Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást egy erki lakos ellen.


A nyomozás adatai alapján a 23 éves férfi március 29-én 18 óra 15 perc körül egy erki ház melléképületének ajtaját megrongálta, majd onnan egy fűkaszát és üzemanyaggal teli kannát lopott el. A betörést a ház tulajdonosa két órával később észlelte, amikor ellenőrizte a kamerafelvételeket, így látta meg, hogy egy ismeretlen személy tartózkodott az udvarán, ezért azonnal értesítette a rendőrséget - számolt be portálunknak Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

Közlése szerint, a helyszínen a Tarnamente körzeti megbízott csoport egyenruhásai azonnal megkezdték az adatgyűjtést. A személyismeretüknek köszönhetően a kamerafalvételen felismerték a feltételezett elkövetőt, akit elkezdtek keresni.

Nem sokkal később a ház tulajdonosa felhívta a helyi körzeti megbízottat, hogy a férfi vissza ment az udvarára, ahol visszatartja.

A rendőrök a 23 éves erki lakost előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melyen beismerő vallomást tett. Kihallgatásán elmondta, hogy a fűkaszát eladta, - melyet a nyomozók megtaláltak és visszaadtak a tulajdonosnak -, míg a kannát elhagyta a faluban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek