Eltett egy talált pénztárcát egy férfi Kevermesen. A talált, vagy tévedésből, esetleg véletlenül hozzánk került dolgot nem lehet megtartani, ezért a férfi ellen büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és az iratokat továbbította az ügyészségre.

Elvesztette a pénztárcáját egy kevermesi sörözőben egy férfi február 4-én este. Kiesett a zsebéből és hiába kereste, nem találta meg. A rendőrök kinyomozták, hogy egy másik vendég megtalálta és elvitte a benne lévő iratokkal, illetve több mint 50 ezer forinttal. 

Az 52 éves férfi kihallgatásán elmondta, hogy kivette belőle a pénzt, aminek egy részét másnap el is költötte, majd a tárcát Kevermesen, a Deák utcában eldobta. A rendőrök a pénz több mint felét megtalálták nála, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak. 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a kevermesi férfit jogtalan elsajátítás vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait továbbították az ügyészségre - adta hírül a police.hu

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek