Végegyházán és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön és Orosházán bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Pénteken két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

Végegyháza külterületén 11 óra 30 perc körül egy személyautó lement az útról, ahol egy fának csapódott. A mentők egy nőt és egy férfit könnyű sérüléssel vittek kórházba.

Békéscsabán, az Arany János utca és a Tessedik utca kereszteződésénél 23 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy leparkolt autónak. A balesetben a járművet vezető gerendási férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök pénteken 5 óra 45 perc körül Gyomaendrődön, a Selyem úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A törökszentmiklósi férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrőrsön végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfinél pénteken Orosházán, a Huba utcában. A 26 éves férfi övtáskájában zöld növényi törmelék volt, amely a gyanú szerint kábítószert tartalmaz. Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek