A túrkevei rendőrök a helyszínen hátrahagyott biciklit felismerték, így rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőt. Egy helyi fiatalkorút lopás bűntett kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt folytat eljárást egy túrkevei lakos ellen – olvasható a police.hu-n. A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorú bement egy helyi műhely udvarára, onnan elvitt két alufelnit és egy elektromos rollert. Ezután visszament az ingatlanhoz és egy kézikocsira felhalmozott különböző tárgyakat lopási szándékkal. A cselekmény közben azonban a szomszédos ház lakója megzavarta.

A fiú az összegyűjtött zsákmányt, valamint az ingatlan kerítésén átdobott és ott felakadt kerékpárját hátrahagyva elszaladt. A helyszínen végzett szemle során a túrkevei rendőrök felismerték a biciklit, hogy azzal az általuk ismert helyi lakos szokott közlekedni. A fiatalt előállították a rendőrőrsre és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az elvitt alufelnik közül kettőt megtaláltak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek