Az elmúlt napon a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két anyagi káros és négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Csány belterületén egy kereszteződésben, 2022. március 25-én délután egy robogóval közlekedő férfi összeütközött egy kerékpárossal. A jelenlegi adatok alapján a motoros orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.

A hatvani Doktay Gyula és Béke utak kereszteződésében, 2022. március 25-én 10 óra körül egy személyautó és egy motorkerékpár összeütközött. A helyi motoros férfit, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 123-as kilométereben – a mezőszemerei pihenő közelében – a pályakarbantartási munkák miatt lezárt belső forgalmi sávban megálló személyautónak március 25-én reggel hátulról nekiütközött egy másik személyautó. Az elől lévő jármű utasát orvosi ellátásra szállították a helyszínről.

Az egri Bartalos Gyula úton, 2022. március 25-én délután egy személyautó érintőlegesen nekiütközött egy kerékpárosnak, amely következtében elesett.  A biciklis nőt orvosi ellátásra szállították.

A rendőrök továbbá öt ittas járművezetővel szemben indítottak eljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek