A környéken élők türelmét és megértését kéri az önkormányzat.


Április 4. és június 15. között az önkormányzat megbízásából a Cívis-út Kft. végzi a Daru-Zug utca parkolóépítéssel, csapadékvíz-elvezetéssel, térvilágítással és elektromoshálózat-kiváltással kapcsolatos feladatokat. A fejlesztés során a meglévő beton és aszfaltos felületeket elbontják, az új csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése és elektromos földkábel kiváltását követően megkezdődik a térkőburkolatú parkoló és aszfaltburkolatú – a parkoló megközelítését szolgáló – út és térvilágítás építése, majd legvégül a parkolóhelyek fásítása – közölték a város Facebook-oldalán.

A beruházás eredményeként létrejövő érték az itt élő lakosok számára jobb minőségű és komfortosabb infrastruktúrát jelent a jövőre nézve.

A munkálatokat úgy szervezik, hogy az itt élőknek a legkevesebb problémát okozzák, azonban az elvégzendő munkák összetétele korlátozni fogja a megszokott közlekedést, valamint a terület közvetlen környezete nagyobb por- és zajterhelésével jár. Kérik, hogy a kivitelezési munkák okozta kellemetlenségeket türelemmel és megértéssel fogadják, hiszen a létrejövő fejlesztés, a kor követelményeinek megfelelő és szabályozott parkolást tesz lehetővé várhatóan mindenki megelégedettségére. Kérdés esetén keressék a helyszíni építésvezetőket!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek