A nyírtassi lakosok a jogos tartozásukat követelték a szolnoki férfitől, de nem a törvényes utat választották, hogy visszakapják a pénzüket.


Egy helyi lakos tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságon, mert a szolnoki piacon szóváltásba keveredett egy férfivel és egy nővel egy korábbi tartozása miatt március 30-án 12 óra és 12 óra 20 perc között – olvasható a police.hu-n.

A jogsértők a kezénél megragadták a sértettet, majd egyikük kivette a bejelentő zsebéből a mobiltelefonját, valamint készpénzét és távoztak. Később a nő visszatért a piacra és átadta a sértettnek a mobiltelefonja SIM-kártyáját. Bejelentést követően a feltételezett elkövetőket Fegyvernek külterületén tartóztatták fel az egyenruhások, majd a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították a 62 és 65 éves nyírtassi lakosokat.

A nyomozók a házaspárt önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek beismerő vallomást tettek. A rendőrök a mobiltelefont és az eltulajdonított készpénzt kutatás során megtalálták és lefoglalták.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek