A rendőrök sem tétlenkedtek: négy körözöttet fogtak egy nap alatt.

Debrecenben, a Szabó Kálmán utcában egy gázmotoros generátorépület kapcsolótermében mobil tápegység akkumulátorai égtek március 17-én. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik porral oltó készülékkel fékezték meg a tüzet – közölte a katasztrófavédelem.

Nyírábrányban, az Iskola utcában egy családi ház melléképületének a teteje füstölt tegnap. A nyíradonyi hivatásos és a nyírábrányi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral szüntették meg a füstöltést.

Egy elhagyott lakóház ablakkerete és redőnye égett Püspökladányban, a Kölcsey Ferenc utcában csütörtökön. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Az M4-es autópályán, Nagykereki közelében egy kamion a szalagkorlátnak ütközött, majd úgy állt meg, hogy forgalmi akadályt képezett. Riasztották a berettyóújfalui és a debreceni hivatásos tűzoltókat, akik a tűzoltódaru csörlője segítségével megszüntették az akadályt.

Három tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, ebből három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek