Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök rövid időn belül elfogták a békési párost, és visszaszerezték a pénzt. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Békésen, egy üzlet előtt még január 17-én 11 óra 30 perc körül egy fiatal nő leszólított egy idős asszonyt és cigarettát kért tőle. Amíg ezzel elterelte a figyelmét, társa a 77 éves nő kerékpárjáról levett egy szatyrot és elszaladt a benne lévő pénzzel és iratokkal - olvasható a rendőrség közleményében.

A bűncselekményről érkezett bejelentés után a rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 26 éves nőt és a szintén 26 éves férfit. A Békési Rendőrkapitányság nyomozói kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a békési párost.

Megtalálták a pénzt és az iratokat is, amiket a rendőrök visszaadtak az idős nőnek. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait pénteken továbbította az ügyészségre.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek