Ez történt szombaton.

Egy jászalsószentgyörgyi lakos közlekedett személyautóval március 19-én, a reggeli órákban Szolnok belterületén. Autójával a Széchenyi István körúton lévő egyik útkereszteződésben történő áthaladáskor összeütközött egy segédmotoros-kerékpárossal. A baleset következtében a 66 éves motorkerékpáros férfi – elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett – közölte a police.hu.

Szintén 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel végződött az a baleset, amely március 19-én, az esti órákban, Tiszabő lakott területén kívül történt. Egy 19 éves tiszabői lakos közlekedett személyautójával és utasával Fegyvernek felől, amikor haladása során egy útkanyarulatban egy vad ugrott a jármű elé. A férfi az ütközés elkerülése végett balra kormányozta autóját, mely következtében lehaladt az úttest mellett elterülő mezőgazdasági területre, ahol megpördült, majd a jármű a kerekeire visszafordulva megállt. A baleset következtében a személyautó vezetője és utasa is – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szombaton a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek