A vásárosnaményi rendőrök várják az ismeretlen tehergépjármű vezetőjét, valamint azoknak a jelentkezését, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 15070/207/2022. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az eljárás adatai szerint eddig ismeretlen személy 2022. március 28-án 16 óra 10 perc körül az általa vezetett tehergépjárművel és az utána kapcsolt, szürkés színű ponyvával fedett vontatmánnyal közlekedett Vásárosnamény, Ilki úton a Kossuth út irányából. Az Ilki úti vasúti átjáróba a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott, a záródó sorompó rúdját letörte. Az ismeretlen elkövető tovább közlekedett Ilk irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezető, illetve azok jelentkezését, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek