Szarvason baleseteknél helyszíneltek, Békéscsabán és Méhkeréken ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Pénteken két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvas külterületén 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi árokba csúszott és fának ütközött. A balesetben a járművezető könnyű sérülést szenvedett. Szarvason, a Kossuth Lajos utcában 8 óra 30 perc körül egy személyautóval tolató nő nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A 22 éves nő könnyebben megsérült.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök pénteken. Először 7 óra körül Békéscsabán, az Orosházi úton állítottak meg egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 8 óra 45 perc körül a méhkeréki közúti határátkelőhelyen ellenőriztek egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük - adta hírül a police.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek