A rendőrök elfogták a 28 éves bujáki férfit, aki erőszakkal vette el ismerőse pénzét és bántalmazta édesanyját.


A Pásztói Rendőrkapitányság rablás, magánlaksértés és többrendbeli súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 28 éves bujáki lakos ellen.

A férfi március 30-án az esti órákban Bujákon egy italboltban szólította meg az ismerősét, akivel ezt követően együtt indultak el lakásukra. Az utcán a gyanúsított a sértettől 10 ezer forintot követelt. A pénz átadását megtagadta a sértett, akit ekkor a férfi több alkalommal megütött, majd a zsebéből a pénztárcáját, és az abban lévő 3 ezer forintját kivette.

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy március 23-án az éjszakai órákban édesanyja családi háza melléképületének ajtajáról a lakatot leverte és a helyiségbe engedély nélkül bement, majd a délutáni órákban a lakásán édesanyját hangos szóváltást követően arcán megütötte.

A rendőrök a férfit március 31-én elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság tagjai a 28 éves bujáki lakost őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek