A jászsági rendőrök rövid időn belül elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak egy jásztelki férfit, aki egy idős nő táskáját tulajdonította el.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt indított eljárást egy jásztelki lakos ellen – közölte hírportálunkkal a  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 29 éves férfi 2022. április 1-jén délelőtt Jászberény belterületén kerékpárjával egy szintén biciklivel közlekedő idős nő mellé hajtott, és kikapta az asszony táskáját a bicikli első kosarából. A megszerzett zsákmánnyal együtt a férfi eltekert. A sértett elmondta az egyenruhásoknak, hogy a tolvaj mellett közvetlenül az esetet megelőzően elhajtott, és akkor, valamint az esemény során is annak két bojtos sapkájára lett figyelmes.

A rendőrök rövid idő elteltével  Jászberény belterületén igazoltattak egy férfit, akinek ruházatára illetek az idős nő által elmondottak, ezért bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra.

Gyanúsított kihallgatása során a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök az eltulajdonított táskát a benne lévő értékekkel együtt megtalálták és a sértett részére visszaadták. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek