Engedély nélkül rakott le nagy mennyiségű szemetet két férfi a napokban Ipolyvece külterületén, egy magánkézben lévő mezőn.

A terület tulajdonosa a helyi körzeti megbízottakat értesítette arról március 30-án, hogy az engedélye nélkül pakolt le valaki nagy mennyiségű szemetet az Ipolyvece külterületén lévő, saját tulajdonú mezője területére.

A police.hu szombat reggeli közleményéből kiderült, hogy a körzeti megbízottak ezt követően rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 44 éves és 29 éves férfit. Mint kiderült, az őrhalmi férfi és társa március 29-én vállalták, hogy a megbízójuk háztartásában keletkezett szemetet és építési törmeléket a kijelölt lerakóhelyre elszállítják, de végül inkább a sértett tulajdonát képező területen rakták azt le.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság előállította a két férfit, és a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást ellenük. A két gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek