Több napirendi pontot is tárgyalt a község képviselő-testülete.

Egyebek mellett az óvodai beiratkozás időpontjáról, az indítható csoportok számáról és az óvodai körzethatárokról is döntött legutóbbi ülésén Sárrétudvari képviselő-testülete – tájékoztatott közösségi oldalán Kiss Tibor polgármester.

Az óvodai beiratkozás 2022. április 27-én és 28-án történik, öt csoport indulhat, míg az óvodai felvételt biztosító körzethatár településünk közigazgatási területe, illetve szabad férőhelyek függvényében más települések gyermekei is jelentkezhetnek – derül ki a településvezető bejegyzéséből. Emellett módosították a település szociális rendeletét, melynek értelmében a temetési támogatásra való jogosultság feltételét jelentő jövedelemhatárt 228 ezer forintra emelték. Továbbá kiírták a település civil szervezeteinek támogatását célzó pályázati felhívást, és elfogadták az önkormányzat idei közbeszerzési tervét is.

A közlés szerint Kiss Tibor tájékoztatta a képviselő-testület tagjait arról, hogy a gazdaságélénkítési programjukat jelentő geocellagyártó projekt támogatását egyelőre felfüggesztették, mivel jelenleg nem sikerült bevonni a szükséges többletforrásokat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek