A nyírtassi lakosok a jogos tartozásukat követelték a szolnoki férfitől, de nem a törvényes utat választották, hogy visszakapják a pénzüket.

Egy helyi lakos tett bejelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságon, mert a szolnoki piacon szóváltásba keveredett egy férfivel és egy nővel egy korábbi tartozása miatt 2022. március 30-án 12 óra és 12 óra 20 perc között. A jogsértők a kezénél megragadták a sértettet, majd egyikük kivette a bejelentő zsebéből a mobiltelefonját, valamint készpénzét és távoztak. Később a nő visszatért a piacra és átadta a sértettnek a mobiltelefonja SIM-kártyáját.

A bejelentést követően a feltételezett elkövetőket Fegyvernek külterületén tartóztatták fel az egyenruhások, majd a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították a 62 és 65 éves nyírtassi lakosokat. A nyomozók a házaspárt önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek beismerő vallomást tettek.  A rendőrök a mobiltelefont és az eltulajdonított készpénzt kutatás során megtalálták és lefoglalták - áll a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek