Az elsőbbséget elmulasztó járművezető megállás nélkül elhajtott a helyszínről.


A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/539/2022. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen személy az általa vezetett fehér színű, feltehetőleg Daewoo típusú személygépkocsival március 31-én 10 óra 30 perckor a Szajol-Tiszapüspöki összekötő útról úgy kanyarodott jobbra a 4-es főútra, hogy nem biztosított elsőbbséget a neki balról, Törökszentmiklós irányából közlekedő személygépkocsinak. A védett úton közlekedő autó vezetője az ütközés elkerülése érdekében hirtelen kikerülő manővert végzett, melynek során elvesztette uralmát az autó irányítása felett és a szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a sofőr megsérült. Az elsőbbséget elmulasztó gépjárművezető megállás nélkül elhajtott a helyszínről.  

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 5.) vagy hívja az 56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek