A polgármester megfenyegette az önkielégítést végző férfit, hogy ha nem jelentkezik a rendőrségen, közzéteszi a videót.

A szilasligeti HÉV-megállóban a jegypénztár mögött egy férfi önkielégítést végzett – jelentette be Kerepes polgármestere a Facebookra feltöltött videójában, és egyben ultimátumot adott a férfinek, szúrta ki a nyilatkozatot a Telex.

„Édes egy komám, ha a térfigyelő alatt pergeted a mézet a következőt kockáztatod: ha két napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, akkor felkerül az internetre a kézimunkádról a full-HD felvétel” – mondta Gyuricza László a helyszínről. A polgármester azt ígérte, ha a férfi nem jelentkezik, a Facebookra, a Twitterre és a Youtube-ra is feltölti a videót.


Az esetről nemcsak a polgármester értesült, hanem többen is látták, és a rendőrség is nyomoz miatta. A polgármester Facebook-oldalának kommentszekcióját is felkavarta. Valaki humorosan csak annyit jegyzett meg: Kerepes ismét tovább fejlődött, lassan saját hokicsapatunk is lesz. A vélemények azzal kapcsolatban azonban megoszlanak, hogy miért kell ezt az ügyet felfújni. Egyesek dicsérték határozottsága miatt a polgármestert, mások értetlenkedtek miatta. Egy érdi polgár, Szöllősi Gábor nyilvános Facebook-profilján pedig inkább a polgármestert vádolta meg, önbíráskodás szándékával, szembesítve a városvezetést saját adatbiztonsági szabályzatával a városi kamerarendszerre vonatkozóan, mondván, hogy nem is ismerhette volna meg Gyuricza a kamera felvételeit.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!