Szépül a város, erről Hörcsik Richárd számolt be Facebook-oldalán szerdán.

A pályázatoknak köszönhetően létrejöhet: a Károlyi lakótelep teljes csapadékvíz-elvezető hálózatának átalakítása. Így a 250 millió forint támogatásnak köszönhetően meg fog szűnni a felhőszakadások utáni vízelöntés, amely komoly károkat okozott a garázsokban, az autókban és az értékekben.

Létrejöhet a Városi Sportcsarnok energetikai korszerűsítése, aminek tervezése már el is kezdődött. Ezzel olcsóbb, energiahatékonyabb lesz az épület, amely kiemelten fontos az egyre emelkedő energiaárak idejében. „Sportolóink és nézőink is megérdemlik, hogy egy színvonalasabb, XXI. századi épületben engedjenek sport iránti érdeklődésüknek” – írja a politikus.

A harmadik pályázat Ungvár további parkosítását érinti, ami a sétányok világítására is vonatkozik. „A pályázatnak köszönhetően Tokaj-Hegyalja legszebb pincekertje és borkóstoló bázisa fog létrejönni” – olvasható a bejegyzésben.

Végül pedig a Borbarlangot állítják helyre teljesen. „Célunk, hogy a fiatalok számára egy kulturált szabadidős közösségi teret nyújtsunk, a kellemes baráti feltöltődést biztosítva” – írja.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!