Árokba hajtott, majd felborult egy autó Körösújfalu és Vésztő között. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, és egy drótkötél segítségével kihúzták az árokból. A balesetben senki sem sérült meg. 

Megdőlt egy kisméretű nyárfa a debreceni Benczúr Gyula utcában. A város tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Palántatároló tálcák égtek Létavértesen, a Víztorony utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy autó Hajdúsámson közelében csütörtök délután. Az autóban hárman utaztak, ők időben el tudták hagyni a járművet, így nem sérültek meg a tűzben. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kiérkezésére az autó teljes terjedelmében lángolt. Az egység egy vízsugárral oltották el az tüzet.

Füsttel telítődött egy családi ház Komádiban, az Attila utcában. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átszellőztették a házat, és kitisztították a cserépkályhát. A ház lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatta a Keleti Újságot a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.