A Mátyás király út és a Pollack Mihály utca kereszteződésénél korlátozzák a forgalmat. 


Június 19., hétfőtől körforgalom építése miatt forgalomkorlátozásokat kezdeményeztek Kazincbarcikán a Mátyás király út és a Pollack Mihály utca kereszteződésében, amely az autós és a gyalogos forgalmat is érinti.

A Mátyás király út Lidl áruház előtti szakaszán váltakozó irányú forgalmi rendet vezettek be, forgalomirányító jelzőlámpás irányítás mellett.

A Mátyás király út megközelítése gépjárművel csak kerülő úton lehetséges, a játszóházként működő volt ABC mellett, a Dobó tér irányába, amely kétirányúvá válik a munkálatok idejére. A gyalogosok és a kerékpárral közlekedők a húsbolt előtti zebrát nem használhatják. A legközelebbi kijelölt, védett gyalogátkelőhely számukra a Mátyás király út-Dobó István tér kereszteződésénél található.

Alternatív útvonal a gyalogosok és a kerékpárosok számára a Mátyás király úton való haladásra a Dobó István téren keresztül, a játszóház mellett elhaladva, a rendőrség épületét megkerülve, a Barátság tér irányába lehetséges – adta hírül Kazincbarcika önkormányzata.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek