Kihasználta a férfi figyelmetlenségét, és elvette a pénzét. 


A Gyöngyösi Járási Ügyészség szabálysértési értékre egy közokirat egyidejű elvételével elkövetett lopás vétsége miatt vádat emelt egy nő ellen, aki 2022 nyarán a gyöngyösi buszmegállóban felfigyelt az idős sértettre, akitől lopni akart, ezért szexuális szolgáltatást kínált neki. 

A sértett az ajánlatot elfogadva a nővel a pályaudvar mosdójába ment, ahol intim kapcsolatba kerültek. Kis idő múltán a nő segítséget színlelve elvette a sértett szatyrát, majd abból az idős férfi figyelmetlenségét kihasználva kivette értékeit, némi készpénzt és egy gáz-riasztó fegyvert. Az eltulajdonított dolgok értéke 33 ezer forint volt. 

Az ügyészség a vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt, valamint azt is indítványozta, hogy a bíróság a vádlottal szemben rendeljen el vagyonelkobzást - fogalmazott a helyettes sajtószóvivő ügyész.

Jogszabály:

Szexuális szolgáltatást kínálni ma Magyarországon nem bűncselekmény. Azonban vigyázni kell, mert akik szexuális szolgáltatást vesznek igénybe, könnyen sértetté válhatnak, mivel a szolgáltatást nyújtó fél ezen tevékenységet kihasználva, esetleg ezzel leplezve akár meg is lophatja alkalmi partnerét, ami viszont már bűncselekmény - közölte dr. Gubala Ádám Miklós.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek