A Volán társaság buszát érte baleset csütörtökön kora délután, amikor egy autó kihajtott elé. A járat vezetője az út széli vasoszlopnak és egy kandelábernek is nekihajtott a busszal. Információink szerint az autós elhajtott a helyszínről. 

A szakadó esőben várakozott a busz a Köztársaság utcán a NAV épülete előtt, a forgalmas úton egyébként is csak lépésben lehetett haladni az úttesten hömpölygő víz miatt. Információink szerint a Szent Imre utcai kereszteződésben hajtott ki egy autó a Petőfi utca felől érkező busz elé, a sofőr, hogy ne legyen nagyobb baj, az útszéli kandelábereknek és az ott lévő kerti vasoszlopnak kormányozta a buszt.

A jármű a jobb elején tört meg egy kissé, arról nincs információnk, hogy a baleset során valaki megsérült volna. A környező kereszteződésekben és utakon több térfigyelő kamera is működik, a rendőrség elemzi a felvételeket, a cserbenhagyó jármű vezetőjének felkutatása és a baleset pontos körülményeinek a tisztázása során.

Még a baleseti helyszínelő meg sem érkezett, néhány méterrel arrébb a Köztársaság és a Kossuth utca kereszteződésében is összeütközött két autó. Egy BMW kanyarodott volna a Kossuth utca felé, de lassított és átengedte a zebrán átkelő gyalogost, amikor hátulról belecsapódott az Opel. Úgy tudjuk, hogy a balesetben senki nem sérült meg.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek