Gyöngyöstarjánt sem kímélte a csütörtök déli felhőszakadás. 

Már a Gyöngyöstarjánba vezető úton is látszik, hogy a csütörtök déli felhőszakadás nem kímélte a környéket. Vízátfolyás nehezíti a haladást. Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, Gyöngyöstarjánban is több egységgel vannak jelen, munkatársait házakba, pincékbe befolyt víz miatt riasztották. Folyamatban van a mentés.Telefonon értük el a település polgármesterét, Kiss Viktort, akit Székelyudvarhelyen ért a rendkívüli helyzet híre. Munkatársunknak elmondta, hazaindult a településre, úgy hallotta valakit el is sodort a nagy víz. Olvasónk pedig azt jelezte szerkesztőségünknek mentőhelikoptert látott a település közelében.

A Heves Vármegyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese, Soltész Bálint elmondta, munkatársai is a helyszínen vannak a heves esőzések okozta rendkívüli helyzet következményeinek elhárítása érdekében. A környéken sárátfolyások nehezítik a közlekedést. További információt későbbre ígért.A mentőszolgálat megerősítette, valóban riasztották kollégáikat Gyöngyöstarjánba, de egyelőre többet nem közöltek.

Olvasónktól kaptuk a borzalmas felvételeket, amelyen az látszik, a hatalmas mennyiségű víz előtt nem volt akadály, a kerítést is átszakította.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek