A tűzoltók szedték ki az ijedt állatot. 


Két ága is lehasadt egy fának hétfőn reggel Debrecenben, a Dobozi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül, motoros láncfűrésszel eltávolították a gyalogos forgalmat is veszélyeztető ágakat.

Macska szorult két ház fala közé hétfőn délelőtt Debrecenben, a Honvéd utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi erővel kiszabadították az ijedt állatot.

Ötszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet hétfőn délután Debrecenben, a Vadalma utcában. A tűz átterjedt egy szalmabálára is. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hat négyzetméteren égett az összehordott növényi hulladék egy telken tegnap este Mikepércs Bodóháza kertben. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Lehasadt egy húsz méteres fa ága hétfőn este Debrecenben, a Medgyessy sétányon. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók kézi erővel és láncfűrésszel avatkoztak be.

Száz négyzetméteres területen égett az avar tegnap este Álmosdon, a Széchenyi utca közelében. A létavértesi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be – tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek