Igazán mozgalmas estén vannak túl a környékbeliek. 

Nagy meglepetést okozott kedden az esti órákban Debrecenben, a Kishegyesi és az István út kereszteződésében egy hőlégballon. A helyszínre a tűzoltókat és a rendőrséget is riasztotta valaki, mert megijedt, hogy a légi jármű lezuhant.

Szerencsére, a riasztás téves volt, ugyanis egy egyszerű leszállásról volt szó. A helyszínen Végh Sándor, a hőlégballon pilótája a Haonnak elmondta, összesen öten utaztak a járműben, az út születésnapi ajándék volt. Mint mondta, az idő nagyon jó volt a repüléshez, a Sportuszoda mellől szálltak fel, elmentek egészen a reptérig, elhaladtak a Csapókert felett, a végállomásnak pedig a Kishegyesi út melletti zöld területet választották, mivel ott a leszállás után biztonságosan ki tudják teríteni, majd összehajtani a ponyvát. Hangsúlyozta, a hőlégballonozásnak van egy különleges szabálya, miszerint bárhol, ahol arra alkalmas terület van, fel- és leszállhatnak, erre engedélyük van. Ezt használták ki kedd este is.

A nem mindennapi eseményt rengetegen követték végig, mivel nagyon látványos volt. Úgy tapasztaltuk, hogy néhány percre még a forgalom is leállt.

A nagy izgalmak után a hőlégballont este fél kilenc után néhány perccel szállították el a helyszínről.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek