Megkezdődött a tűz miatt lakhatatlanná vált felújítása, a helyszínre hétfőn Czeglédi Gyula polgármester is kilátogatott. 


Mint megírtuk, egy tizenegy gyerekes család háza vált lakhatatlanná Hajdúszoboszlón, miután az épület egyik szobájában tűz ütött ki, a lángok pedig átterjedtek a tetőszerkezetre. A lakókat a nemrég működési engedélyt kapó Családok Átmeneti Otthonában szállásolták el.

A Molnár családot hétfőn Czeglédi Gyula polgármester is felkereste az Erdő dűlőn. Azt írta, a ház felújítása megkezdődött a nagyobb gyerekek és névtelen adományból vásárolt faanyagok segítségével.

Napközben a család teljes létszámban a saját ingatlanukon tartózkodik és mindenki kiveszi a részét a munkálatokból. A családfő kérésére önkormányzatunk a ház villanyszerelési munkálataihoz nyújt segítséget helyi vállalkozó bevonásával

– közölte Facebook-oldalán Czeglédi Gyula.

A nap végeztével Molnárékat az Ádám utcai ideiglenes otthonban is meglátogatták, ahol, mint a városvezető írta, a gyerekek láthatóan jól érzik magukat, de vágynak vissza a családi fészekbe.

A polgármester posztja szerint elektromos tűz pusztított az ingatlanban.Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek