A fiatalabb férfinél jobban elpattant a cérna, orrba is vágta haragosát. 

A Füzesabonyi Járási Ügyészség egy fiatalabb férfi ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége, még egy idősebb férfi ellen garázdaság vétsége miatt emelt vádat - tájékoztatta portálunkat dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész.

Hozzátette, a vádirat szerint a felek 2022 tavaszán Kápolnán keveredtek vitába egymással. A szóváltást követően mindketten kölcsönösen megrongálták a másik kocsiját, azonban azokban komoly – a bűncselekményi értékhatárt elérő – kárt nem okoztak. A vita hevében a fiatalabb férfi ököllel orrba ütötte haragosát, akinek ettől könnyű sérülései keletkeztek. A megütött férfi magánindítvánnyal élt a sérelmére elkövetett cselekmény miatt.

Kiemelte, az ügyészség a fiatalabb, büntetett előéletű férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt vádiratában. A másik vádlott esetében a vádhatóság pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Egy másik vádemelésről is beszámoltunk portálunkon kedden, ahol egy halmajugrai nő kövekkel, téglákkal dobálta meg testvére kocsiját.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek