Néhol a közúti közlekedést is akadályozták letörött ágak. 

Úttestre dőlt egy korhadt fa csütörtökön, a kora hajnali órákban a 42-es számú főút Földeshez közeli szakaszán. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a növényt, ami félpályán elzárta az utat.

Lehasadt egy nagyméretű akácfa egyik ága csütörtökön hajnalban Nagyhegyes külterületén, a 3321-es számú út mellett. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el a faágat.

Leszakadt egy tizenöt méteres nyárfa egyik vastag ága Zsákán, a Mátyás Király utcában tegnap a reggeli órákban. A faág az úttestre borult. A helyszínen a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Szükség volt a város tűzoltóinak munkájára Berettyóújfaluban, a Révész utcában is, ahol egy tíz méter magas fa egyik ága telefonvezetékre szakadt. Az egység láncfűrésszel, dugólétrán avatkozott be.

Lehasadt és az úttestre zuhant egy faág tegnap reggel Debrecenben, a Tengerész utcában. A városi hivatásos tűzoltók kivágták a veszélyes fát.  

Összeütközött három személygépkocsi csütörtökön, a déli órákban Nagycsere tanya közelében, a 48-as számú főúton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket.

Lehasadt egy húsz méter magas fa ága tegnap kora délután Hajdúszoboszlón, a Szilfákalja utcában. A helyi hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével közelítették meg, majd láncfűrésszel eltávolították a gyalogos forgalmat is veszélyeztető ágat – összegezte a Haonnak a csütörtöki riasztásokat a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek