Az áldozat teljes emlékezetkiesése miatt a bűnügyi csapatnak kevés információ állt rendelkezésére, mégis sikerült felgöngyölíteni az ügyet. 

Egy férfi június elején feljelentést tetta Debreceni Rendőrkapitányságon arról, hogy eltűnt a nyaklánca, a mobiltelefonja, a karórája és a pénztárcája. Utolsó emlékképe az volt, hogy egyedül sörözött egy debreceni parkban, majd a belvárosba utazott villamossal. Értetlenül állt viszont a közel teljes emlékezetkiesés előtt, amit ez követett – írja a police.hu.

A nyomozók azonnal az ügy kibogozásába kezdtek. Adatgyűjtésük hamar eredményt hozott, kiderült, egy férfi is csatlakozott a sértetthez a belvárosban, aki önzetlenül kínálgatta a saját italával. Áldozata hamar magatehetetlen állapotba került, ekkor minden értékét elvette. A bűnügyesek beazonosították a 24 éves miskolci lakost, majd június 20-án előállították a rendőrkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig bűnügyi őrizetbe vették – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek