Az elmúlt héten közel negyven ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a jászkunsági rendőrök. Nem volt ritka a gyorshajtás sem az elmúlt 168 órában a vármegyei utakon. 


Az elmúlt héten sem tétlenkedtek a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök. Ahogy arról az illetékesek hírportálunkat tájékoztatták, az egyenruhások 36 ittas vezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, továbbá 527 gyorshajtót mértek be a vármegye közútjain, valamint nyolc személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek. A rendőrök 232 kerékpárost is ellenőriztek, ebből 28 esetben állapítottak meg valamilyen szabálysértést.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tudatosan tartsák be a közlekedési szabályokat. A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében folyamatosan hajtanak végre a rendőrök különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat valamint a balesetek számának csökkentése.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek